Loading...
Garum scombri aus der Küche des Statthalters
Saved in:
Published in: | Congreso Internacional Ex Baetica Amphorae : Conservas, aceite y vino de la Bética en el Imperio Romano (Écija y Sevilla, 17 al 20 diciembre de 1998). Actas. Vol. III Seite(n) 1153-1157 |
---|---|
Main Author: | Ehmig, Ulrike (Author) |
Document Type: | Article |
Language: | German |
Published: |
Écija
2000
|
Subjects: | |
Related Items: | Enthalten in:
Congreso Internacional Ex Baetica Amphorae : Conservas, aceite y vino de la Bética en el Imperio Romano (Écija y Sevilla, 17 al 20 diciembre de 1998). Actas. Vol. III |
Author Notes: | Ulrike Ehmig |
Similar Items
-
Le garum de Caius Saturius Secundus, gouverneur de la province romaine de Rétie
by: Ehmig, Ulrike, et al.
Published: (2004) -
Cottana ermittelt: Syrische Feigen und andere Warenimporte : Tituli Picti auf römischen Amphoren in Augsburg
by: Ehmig, Ulrike
Published: (2001) -
Fish bones and amphorae: evidence for the production and consumption of salted fish products outside the Mediterranean region
by: van Neer, Wim, et al.
Published: (2010) -
Augusta Vindelicum und der Handel im Spiegel der Inschriften
by: Ehmig, Ulrike
Published: (2022) -
Die Amphoren für C. Saturius Secundus: Augusta Vindelicum als Sitz des procurator Augusti Raetiae
by: Ehmig, Ulrike, et al.
Published: (2022)