Jhero : meesterwerken van Jheronimus Bosch, inspiratie voor kunstenaars van nu - Casteleijn, Elvie; Casteleijn, Elvie (Terra, 2016)
Toelichting en reflecties op het werk van de middeleeuwse schilder Jeroen Bosch, met essays van bekende Nederlanders en aan Bosch gerelateerd werk van hedendaagse kunstenaars