Meesterwerk Jheronimus Bosch : = Masterpiece Jheronimus Bosch - Borchert, Till-Holger (Lannoo, 2016)
2016 is uitgeroepen tot Boschjaar en voor die gelegenheid brengt uitgeverij Lannoo de glossy en scherp geprijsde meeneemgids 'Meesterwerk: Hiëronymus Bosch' uit, een bloemlezing uit het standaardwerk Meesterwerk. Het toont de schilderijen van de Nederlandse meester zoals u ze nooit zag