Skepseis enos erasitechnē gia tēn exelixē tēs technēs : neanika schedia (1959-1965) kai dyo elaiographies tu syngraphea sto Museion tēs Poleōs tōn Athēnōn - Idryma Buru-Eutaxia - Markezinēs, Basileios (Museion tēs Poleōs tōn Athēnon, 2019)
Jugendzeichnungen (1959-1965) und zwei Ölgemälde des Autors im Museum der Stadt Athen