Ruimte voor Jheronimus Bosch - Cornelissen-van de Steeg, Willeke; Cornelissen-van de Steeg, Willeke; Bosch, Hieronymus (Jheronimus Bosch Art Center, 2012)
In het Jheronimus Bosch Art Center komt Bosch' tijd tot leven als een echte "historische sensatie" die iedere bezoeker nog eens wil beleven. Dat gebeurt door fascinerende verhalen over locatie, ontstaansgeschiedenis van het centrum - intussen een kleurrijk en drukbezocht museum - en gedetailleerde beschrijvingen van zijn collecties en bezienswaardigheden. De lezer vindt er aan de hand van honderden artistieke afbeeldingen diens volledige werk binnen handbereik, een wonderlijke serie tapijten, een astronomisch kunstuurwerk en onvergetelijke eigentijdse impressies