Axel Locher : skulptur, skuespil og Skagen - Lehmann, Mette Harbo; Lehmann, Mette Harbo (Skagens kunstmuseer, 2017)
Axel Locher (1879-1941) var søn af skagensmaleren Carl Locher, elev af Vilhelm Bissen, men tidligt i sin karriere også J.F. Willumsens nære medarbejder. I denne bog præsenteres et nutidigt for en særlig billedhuggeres omfattende og alsidige værk. Exhibition: Skagens Museum, Denmark (16.09.2017 - 02.04.2018)