Loading...

Lucas Cranach : emlékkiállitás; a mester halálának négyszázadik évfordulója alkalmábol; a volt fövárosi képtár helyiségében

Saved in:
Bibliographic Details
Document Type: Book
Language:Undetermined
Published: Budapest 1953
Subjects:
Author Notes:Országos Szépmüvészeti Múzeum
LEADER 01302cam a2200313 4500
001 1405185562
003 DE-627
005 20181228020421.0
007 tu
008 101221s1953 xx ||||| c 00| ||und c
035 |a (DE-627)1405185562 
035 |a (DE-576)335185568 
035 |a (DE-599)BSZ335185568 
035 |a (OCoLC)1078762834 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
242 1 0 |a Übers. d. Hauptsachtitels: Lucas Cranach Gedächtnisausstellung 
245 1 0 |a Lucas Cranach  |b emlékkiállitás; a mester halálának négyszázadik évfordulója alkalmábol; a volt fövárosi képtár helyiségében  |c Országos Szépmüvészeti Múzeum 
264 1 |a Budapest  |c 1953 
300 |a 23 S., [4] Taf.  |b Ill. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a Ausstellungskatalog  |y 1953  |z Budapest  |0 (DE-588)4135467-9  |0 (DE-627)10566491X  |0 (DE-576)209660988  |2 gnd-content 
689 0 0 |d p  |0 (DE-588)118522582  |0 (DE-627)144964473  |0 (DE-576)208889485  |a Cranach, Lucas  |d 1472-1553  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
710 2 |a Szépművészeti Múzeum  |0 (DE-588)1007965-8  |0 (DE-627)103114459  |0 (DE-576)191175226  |4 oth 
951 |a BO 
990 |a Cranach, Lucas 
999 |a KXP-PPN1405185562  |e 2790056811