Antyk, prawda i fałsz w średniowieczu : materiały Seminariów Mediewistycznych im. Alicji Karłowskiej-Kamzowej - Kowalski, Jacek (Prace Komisji Historii Sztuki / Poznańskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk, Wydział Nauk o Sztuce, 2011)
Zsfassung in engl. Sprache u.d.T.: Antiquity, truth and false in the Middle Ages : the Alicja Karłowska-Kamzowa medievalistic seminar materials