Falsul în documentele istorice şi în operele de artă româneşti : (epocile mediavală şi modernă) - Vîlvoi, Nicolae (Ed. Universitaria, 2013)
Engl. Zsfassung u.d.T.: Forgery of Romanian historical documents (mediaeval and modern times) and works of art