Loading...

Buntes Licht

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:Glaube + Heimat (2018), 35 vom: 2. Sept., Seite 8
Main Author: Volkgenannt, Maja (Author, VerfasserIn)
Document Type: Article
Language:German
Published: 2018
Subjects:
Related Items:Enthalten in: Glaube + Heimat
Author Notes:von Maja Volkgenannt
LEADER 01677cab a2200409 4500
001 1030853967
003 DE-627
005 20181109090836.0
007 tu
008 180915s2018 xx ||||| 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1030853967 
035 |a (DE-599)GBV1030853967 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rda 
041 |a ger 
100 1 |a Volkgenannt, Maja  |e VerfasserIn  |4 aut 
245 1 0 |a Buntes Licht  |c von Maja Volkgenannt 
264 1 |c 2018 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
689 0 0 |d p  |0 (DE-588)133789543  |0 (DE-627)556378768  |0 (DE-576)275995003  |a Körner, Fritz  |d 1888-1955  |2 gnd 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4016740-9  |0 (DE-627)106332031  |0 (DE-576)208917209  |a Fenster  |2 gnd 
689 0 2 |d s  |0 (DE-588)4073436-5  |0 (DE-627)104791268  |0 (DE-576)209190450  |a Kirchenbau  |2 gnd 
689 0 3 |d s  |0 (DE-588)4021177-0  |0 (DE-627)106315099  |0 (DE-576)208936653  |a Glasmalerei  |2 gnd 
689 0 4 |d g  |0 (DE-588)1052597823  |0 (DE-627)788757423  |0 (DE-576)40836940X  |a Evangelische Filialkirche Sankt Barbara  |g Golmsdorf  |2 gnd 
689 0 5 |d s  |0 (DE-588)4033628-1  |0 (DE-627)106256459  |0 (DE-576)209002891  |a Kunstausstellung  |2 gnd 
689 0 6 |a z  |2 gnd  |a Geschichte 2018 
689 0 |5 DE-576 
773 0 8 |i Enthalten in  |t Glaube + Heimat  |d Weimar : Wartburg-Verl, 2014  |g (2018), 35 vom: 2. Sept., Seite 8  |w (DE-627)802537677  |w (DE-600)2798650-0  |w (DE-576)416960022  |x 2199-9392 
936 u w |j 2018  |e 35  |b 2  |c 9  |h 8 
990 |a Körner, Fritz 
990 |a Fenster 
990 |a Kirchenbau 
990 |a Glasmalerei 
990 |a Evangelische Filialkirche Sankt Barbara 
990 |a Kunstausstellung 
990 |a Geschichte 2018