Loading...

La Cathédrale de Rouen sauvetage - restauration 1939-1955

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Martin, Joseph-Marie
Document Type: Book
Language:French
Published: Paris 1956
Series:Les monuments Historiques de la France
Author Notes:Joseph Marie Martin
LEADER 00838nam a22002652 4500
001 1525567853
003 DE-627
005 20160217124945.0
007 tu
008 160217s1956 xx ||||| 00| ||fre c
035 |a (DE-627)1525567853 
035 |a (DE-576)455567859 
035 |a (DE-599)HEB187211167 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a fre 
044 |c XA-DE 
245 1 3 |a La Cathédrale de Rouen  |b sauvetage - restauration 1939-1955  |c Joseph Marie Martin 
264 1 |a Paris  |c 1956 
300 |a 144 S.  |b Ill. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 0 |a Les monuments Historiques de la France 
591 |a IMD-Felder und 1131 maschinell ergänzt (SWB) 
700 1 |a Martin, Joseph-Marie  |0 (DE-627)1253858098  |0 (DE-576)183858093