Loading...

Kilka uwag o roli światła i witrażu w odbiorze wnętrza kościelnego w wieku XIX

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:Fides ex visu (2011), Seite 155-[167]
Main Author: Szybisty, Tomasz (Author, VerfasserIn)
Document Type: Article
Language:Polish
Published: 2011
Related Items:Enthalten in: Fides ex visu
Author Notes:Tomasz Szybisty
LEADER 01250naa a2200277 4500
001 1546774823
003 DE-627
005 20160905084232.0
007 tu
008 160905s2011 xx ||||| 00| ||pol c
035 |a (DE-627)1546774823 
035 |a (DE-576)476774829 
035 |a (DE-599)BSZ476774829 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rda 
041 |a pol 
100 1 |a Szybisty, Tomasz  |e VerfasserIn  |0 (DE-588)1117818853  |0 (DE-627)871669390  |0 (DE-576)316618098  |4 aut 
245 1 0 |a Kilka uwag o roli światła i witrażu w odbiorze wnętrza kościelnego w wieku XIX  |c Tomasz Szybisty 
246 1 |i Titel der Zusammenfassung  |a The role of the light and the stained glass in the church interior in the 19th century. Selected theoretical and practical issues 
264 1 |c 2011 
300 |b Illustrationen 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
546 |a Auf Polnisch, Zusammenfassung auf Englisch 
773 0 8 |i Enthalten in  |t Fides ex visu  |d Lublin : Towarzystwo Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II, 2011  |g (2011), Seite 155-[167]  |h 207, XVI S.  |w (DE-627)751110132  |w (DE-576)47363774X  |z 9788377022504  |z 9788373065505 
936 u w |j 2011  |h 155-[167]