Witraże w kamienicach krakowskich z przełomu wieków XIX i XX - Pawłowska, Krystyna (Wydawnictwa Ksie̜garni Akademickiej, 1994)
Engl. u. franz. Zsfassung. - Engl. Zsfassung u.d.T.: Stained-glass windows in turn of the 19th century Cracow houses