La llum a la Seu de Mallorca després de Gaudí : la gran polèmica entre els arquitectes Joan Rubió i Guillem Forteza (1915-1931) - Bauçà de Mirabò Gralla, Concepció (L' arjau, 2015)
De l'ombra a la llum: les viderieres de la Seu de Mallorca després de Gaudí -- Gaudí i la llum a principis des S. XX -- La capella de Sant Bernat (1915-1922) -- El debat sobre la il·luminació de les naus (1922-1923) -- Primera temptativa a la nau central (1923-1924) -- Obertura de vitralls de les naus (1926-1931) -- Paralització de les obres (1931)