Loading...

Melanchthon und Nürnberg

Saved in:
Bibliographic Details
Published in:Melanchthon (1998), Seite 111 - 137
Main Author: Fritz, Hartmut (Author)
Document Type: Article
Language:German
Published: 1998
Related Items:In: Melanchthon
Author Notes:Hartmut Fritz
LEADER 00993caa a22002892 4500
001 1147963789
003 DE-627
005 20051207194028.0
007 tu
008 990610s1998 xx ||||| 00| ||ger c
035 |a (DE-627)1147963789 
035 |a (DE-576)077963784 
035 |a (DE-599)BSZ077963784 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger 
100 1 |a Fritz, Hartmut  |d 1945-  |0 (DE-588)1031822054  |0 (DE-627)73743936X  |0 (DE-576)173833683  |4 aut 
245 1 0 |a Melanchthon und Nürnberg  |c Hartmut Fritz 
264 1 |c 1998 
300 |a S. 111 - 137 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
773 0 8 |i In  |t Melanchthon  |d Erlangen : Univ.-Bund Erlangen-Nürnberg [u.a.], 1998  |g (1998), Seite 111 - 137  |h 216 S.  |w (DE-627)251259102  |w (DE-576)074947982  |z 3930357267  |7 |||m 
773 1 8 |g year:1998  |g pages:111 - 137 
936 u w |j 1998  |h 111 - 137 
951 |a AR 
999 |a KXP-PPN1147963789  |e 2872705538