Tarjumah-i Mujarrabāt-i Diyarbī : majmūʿah-i intiẖāb-i fāʾiq, maẖzan-i adʿiyah va adviyah-i nāfiʿ-i ẖalāʾiq-i jāmiʿ-i bahtarīn ʿamaliyāt, ẕarīʿah-i bar-āmad-i ḥājāt - Dairabī, Aḥmad Ibn ʿUmar ad- ((Rājah) Rām Kumār Pres vāris̱-i Naval Kišor Pres, 1968)
Magische und mystische Heilung u.a. mithilfe des Koran