Bhāvaprakāśa nighaṇṭu : (āyurveda śāstra kā suvikhyāta grantha); mūla tathā bhāṣā ṭīkā sameta - Bhāvamiśra ((Rājā) Rāmakumāra-Presa uttarādhikārī Navalakiśora-Presa, 1930)
Materia medica des Ayurveda. - Teilausgabe von Bhāvaprakāśa