Kavitaraṅgavaidyaka : jisameṃ vāgbhaṭṭa, suśruta aura carakādi vaidyaka granthoṃ ke mata se vāta-pitta-kapha-janita sarvarogoṃ kī utpatti, lakshaṇa, pratīkāra, ghāvoṃ kī cikitsā, marahama, puṣṭaī kī auṣadha, ghoḏoṃkā ilāja, śāstrapāna, anna, tarakārī aura sarva oṣadhiyoṃ ke guṇāguṇa varṇana kiye gaye haiṃ - Sītārāma (Navalakiśora Presa, 1921)
Verswerk über Diagnose und Therapie von Krankheiten im Āyurveda