Bhuvaneśabhūṣaṇa : jisameṃ bhakta bhaya haraṇa sarva sukha karaṇa Śrīrādhā Mādhava kī rāsalīlā uttama kavittvoṃmeṃ varṇita hai - Siṃha, Trilokīnātha (Navalakiśora, 1884)
Über rāsa-līlā, den Tanzsport des Kṛṣṇa