Śrīmadbhagavadgītā saṭīka : padaccheda, anvayayukta śabdārtha, bhāvārtha, vyākhyā, pratyeka adhyāya kā māhātmya tathā Mahābhāratasāra-sahita - Bhārgava, Harirāma; Bhārgava, Harirāma (Navalakiśora-Presa, 1946)
Gekürzte Fassung der "Bhagavadgītā" in Sanskrit mit Hindi-Übersetzung