Yugalasambāda : bodhaprakāśa jisameṃ Yogavāśiṣṭhādi vedānta granthoṃ kā sāra mata guru śiṣya ke praśnottaroṃ sahita tathā Bhagavadgītādi ke pramāṇoṃ se bhūṣitahai - Yugalakiśora (Navalakiśora, 1895)
Schrift der Advaita-Vedānta-Philosophie