Anurāgalatikābhāṣā : arthāt Rasikavilāsa jisameṃ Śrīkṛṣṇacandra janamanānandakanda Śrīrādhikājīke caritra cittānandiya bibidhabihāra sukhasāra rasikajanoṃ ke modertha varṇita haiṃ - Miśra, Śivarāja (Navalakiśora, 1906)
Gedicht an Kṛṣṇa und Rādhā