Loading...

Development, displacement and rehabilitation : issues for a national debate

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Fernandes, Walter (Editor, Hrsg.)
Document Type: Book
Language:English
Published: New Delhi 1989
Subjects:
Author Notes:Indian Social Institute. Walter Fernandes ...
LEADER 01637cam a2200409 4500
001 1089607350
003 DE-627
005 20240213234137.0
007 tu
008 900205s1989 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1089607350 
035 |a (DE-576)019607350 
035 |a (DE-599)BSZ019607350 
035 |a (OCoLC)20462049 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a eng 
084 |a 6,24  |2 ssgn 
245 1 0 |a Development, displacement and rehabilitation  |b issues for a national debate  |c Indian Social Institute. Walter Fernandes ... 
264 1 |a New Delhi  |c 1989 
300 |a 195 S. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a Archivierung prüfen  |c 20200919  |f DE-640  |z 3  |2 pdager 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |f SSG  |2 pdager  |5 DE-21 
655 7 |a Konferenzschrift  |0 (DE-588)1071861417  |0 (DE-627)826484824  |0 (DE-576)433375485  |2 gnd-content 
689 0 0 |d g  |0 (DE-588)1319054684  |0 (DE-627)1880553732  |a Odisha  |2 gnd 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4187207-1  |0 (DE-627)104115254  |0 (DE-576)210044268  |a Indigenes Volk  |2 gnd 
689 0 2 |d s  |0 (DE-588)4055747-9  |0 (DE-627)106156942  |0 (DE-576)209115238  |a Sozialer Konflikt  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
700 1 |a Fernandes, Walter  |d 1939-  |e Hrsg.  |0 (DE-588)122044622  |0 (DE-627)081701896  |0 (DE-576)164375228  |4 edt 
710 2 |a Indian Social Institute  |g Delhi  |0 (DE-588)81130-0  |0 (DE-627)101591977  |0 (DE-576)190506490  |4 oth 
951 |a BO 
990 |a Odisha 
990 |a Indigenes Volk 
990 |a Sozialer Konflikt 
999 |a KXP-PPN1089607350  |e 2819358470