Loading...

Report of three new plant species to the flora of Orissa

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tripathy, N. K. (Author, VerfasserIn)
Document Type: Book
Language:English
Published: Muzaffarnagar 2006
Subjects:
Author Notes:N. K. Tripathy; N. Behera
LEADER 01184nam a22003492 4500
001 1582120439
003 DE-627
005 20181019133714.0
007 zu
008 181019s2006 xx ||||| 00| ||eng c
035 |a (DE-627)1582120439 
035 |a (DE-576)512120439 
035 |a (DE-599)BSZ512120439 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rda 
041 |a eng 
100 1 |a Tripathy, N. K.  |e VerfasserIn  |4 aut 
245 1 0 |a Report of three new plant species to the flora of Orissa  |c N. K. Tripathy; N. Behera 
264 1 |a Muzaffarnagar  |c 2006 
300 |a Seiten 583- 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Erschienen in: Advances in Plant Sciences. - 2006 
689 0 0 |d g  |0 (DE-588)4043880-6  |0 (DE-627)106208195  |0 (DE-576)209057696  |a Orissa  |2 gnd 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4007842-5  |0 (DE-627)106371312  |0 (DE-576)208872728  |a Botanik  |2 gnd 
689 0 |5 (DE-627) 
700 1 |a Behera, Narasingha  |d 1953-  |0 (DE-588)1147120072  |0 (DE-627)1008494836  |0 (DE-576)303672730  |4 oth 
935 |c so 
951 |a BO 
990 |a Orissa 
990 |a Botanik 
999 |a KXP-PPN1582120439  |e 3029204359