Bellum civile - Lucanus (Sammlung Tusculum, 2014)
Frontmatter -- INHALT -- CONSPECTUS SIGLORUM -- LIBER PRIMUS / ERSTES BUCH -- LIBER SECVNDVS / ZWEITES BUCH -- LIBER TERTIUS / DRITTES BUCH -- LIBER QUARTUS / VIERTES BUCH -- LIBER QUINTUS / FÜNFTES BUCH -- LIBER SEXTUS / SECHSTES BUCH -- LIBER SEPTIMUS / SIEBENTES BUCH -- LIBER OCTAVUS / ACHTES BUCH -- LIBER NONUS / NEUNTES BUCH -- LIBER DECIMUS / ZEHNTES BUCH -- ANHANG -- Backmatter