Die Reden gegen Verres - Cicero, Marcus Tullius (Sammlung Tusculum, 2014)
Frontmatter -- INHALT -- IN Q. CAECILIUM ORATIO QUAE DIVINATIO DICITUR / REDE IM VORVERFAHREN GEGEN Q. CAECILIUS -- IN C. VERREM ACTIO PRIMA / ERSTE REDE GEGEN C. VERRES -- ACTIΟΝIS IN C. VERREM SECUNDAE LIBER PRIMUS DE PRAETURA URBANA / ZWEITE REDE GEGEN C. VERRES ERSTES BUCH -- ACTIONIS IN C.VERREM SECUNDAE LIBER SECUNDUS DE PRAETURA SICILIENSI / ZWEITE REDE GEGEN C. VERRES ZWEITES BUCH -- ANHANG -- Frontmatter -- Inhalt -- Actionis IN C . Verrem Secundae Liber Tertius - de Frumento -- Actionis in C. Verrem Secundae Liber Quartus Qui Inscribitur De Signis -- Actionis in C. Verrem Secundae Liber Quintus qui Inscribitur de Suppliciis -- Anhang -- Zweite Rede Gegen C. Verres Drittes Buch -- Zweite Rede Gegen C. Verres Viertes Buch -- Zweite Rede Gegen C. Verres Fünftes Buch -- Karte des Römischen Sizilien -- Personenregister