Die politischen Reden : Lateinisch - deutsch ; Band 1 - Cicero, Marcus Tullius (Sammlung Tusculum, 2014)
Frontmatter -- INHALT -- PRO SEX. ROSCIO AMERINO ORATIO -- DE IMPERIO CN . POMPEI ORATIO -- DE LEGE AGRARIA ORATIO PRIMA -- DE LEGE AGRARIA ORATIO SECUNDA -- DE LEGE AGRARIA ORATIO TERTIA -- PRO С. RABIRIO PERDLELLIOMS REO -- IN L. CATILINAM ORATIO PRIMA ΗΑΒΙΤΑ IN SENATU -- IN L. CATILINAM ORATIO SECUNDA HABITA AD POPULUM -- IN L. CATILINAM ORATIO TERTIA HABITA AD POPULUΜ -- IN L. CATILINAM ORATIO QUARTA HABITA IN SENATU -- PRO L. MURENA ORATIO -- ANHANG -- ZU DIESER AUSGABE -- EINFÜHRUNG IN CICEROS REDEN -- ALLGEMEINE LITERATUR ZU CICEROS REDEN -- EINLEITUNGEN UND ERLÄUTERUNGEN ZU DEN EINZELNEN REDEN -- Backmatter