Rubens : schilder van schetsen - Lammertse, Friso (Museo Nacional del Prado, 2018)
Overzicht en gespecialiseerde bespreking van 82 olieverfschetsen van de bekende barokschilder Pieter Paul Rubens (1577-1640)