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The value of taste : auction prices and the evolution of taste in Dutch and Flemish Golden Age painting, 1642-2011

This book is a systematic and quantitative study of taste. More specifically it focuses on the painters of the seventeenth-century Low Countries and follows the changes in consumer evaluation of them from the seventeenth century up to 2008. Proceeding from the same starting point as Gerald Reitlinge...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
VerfasserIn: Carpreau, Peter (VerfasserIn)
Dokumenttyp: Hochschulschrift Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: London ; Turnhout : Harvey Miller Publishers, An imprint of Brepols Publishers , [2017]
Schriftenreihe:Collectors and dealers volume 3
Schlagwörter:
Online Zugang:Inhaltsverzeichnis
Bibliogr. Hinweis:Überarbeitung von: Oude meesters prijsgegeven, De prijsevolutie van 17de eeuws Noord- en Zuid-Nederlandse schilderijen (17de-20ste eeuw): een kwantitatieve en contextuele anlayse van specificiteit, diversiteit en marktaandeel
Verantwortlich:Peter Carpreau

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