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The Taste of Art : Cooking, Food, and Counterculture in Contemporary Practices

Taste of art : methodologies and critical approaches. Can cuisine be art? A philosophical (and heterodox) proposal / Nicola Perullo -- Time changes everything : futurist/modernist cooking / Carol Helstosky -- From stove to screen : food porn, professional chefs, and the construction of masculinity i...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Mitwirkende: Bottinelli, Silvia (HerausgeberIn)
D'Ayala Valva, Margherita (HerausgeberIn)
Dokumenttyp: Online-Ressource Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: Fayetteville, United States : University of Arkansas Press , [2017]
Schriftenreihe:Food and foodways
Online Zugang:http://kunst.proxy.fid-lizenzen.de/fid/jstor-ebooks-art/www.jstor.org/stable/10.2307/j.ctt1n7qkd6
Verantwortlich:edited by Silvia Bottinelli and Margherita D'Ayala Valva
E-Book-Pakete:JSTOR E-Books in Art, Design and Photography
Anmerkungen:FID-Lizenz "FID Kunst, Fotografie, Design" (keine Universitätslizenz)

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